Om meg

Jeg heter Marna Haugen og blogger om livet sammen med komiker Ørjan Burøe. Vi har en komplisert sammensatt familie og er i stadig utvikling, og det er rom for mang en situasjon som til tider kan kreve både lattermuskler og en solid dose tålmodighet. Jeg er utdannet hudterapeut og negledesigner, og driver neglesalongen Hos Marna på Majorstua i Oslo. Jeg har jobbet som modell i flere år, og deltatt på flere missekonkurranser, ja til og med vunnet et par! Nå gjør jeg noen oppdrag innimellom, og har fått prøve meg litt som skuespiller også. Men livet nå handler mest om å være mor, stemor, karrierekvinne, kone-og-bestevenn med Ørjan. Ofte havner jeg litt i skyggen av denne karen jeg lever med, så bloggen er min ventil, min psykolog og mitt rampelys. Her deler jeg mine tanker og ideer og sikkert mye tull som vi finner på..!

Foto: Giacinto Trentadue