Den dagen katten tisset i Louis Vuitton veska mi..

Det er sant. Og jeg aner ikke når, hvordan eller HVORFOR. Hvorfor den vesken? Hvorfor nå? Hvorfor meg?? Jeg fatter ikke hva som får en katt til å gjøre noe sånt, har de blitt fine på det..? Var det en hevnaksjon for noe? Og hvem av kattene er synderen? Det er så urettferdig!!! Så nå har jeg Googlet og funnet flere nettsider som omhandler temaet katteurin. Eddik er visst tingen, og ren kattedo. Nå bruker ikke kattene våre innedoen sin lenger (bortsett fra veska mi da), men for sikkerhets skyld så har Ø fått i oppgave å rense den. Godt. Og til dere som i tiden fremover mottar pengesedler som lukter strammere enn penger skal, -unnskyld. Lommeboka mi lå nemlig i veska mi.. Men som de sier i Fiskerstranda: “De lukta ikkje fisk, de lukta peng!”

To mistenkte. Flaks for den skyldige, ikke sant?

The crimescene.