Nyttårsforsetter eller innbilning?

Noen har nyttårsforsetter, og nytter motivasjon og ihvertfall periodevise forbedringer i livet sitt. Typiske forsetter er røykekutt, mer tid til familie og trening/slanking. Man blir ofte spurt hvilke forsetter man har og personlig syns jeg det ligger litt press over det, da jeg ikke er særlig konsekvent i noe jeg gjør. Jeg begynner gjerne på noe, og flere ting samtidig, men å fullføre ligger ikke i min natur. Fordelen min er at jeg er fullstendig klar over dette, så jeg er forsiktig med å love ting til andre, også til meg selv. Denne dama jeg så på TV fascinerte med sin tydelig innbilte livsstil, og gleden hun utsondret av å få hjelp av en tvkanal og en kirurg, som programmet handlet om.

Jeg så ikke ferdig programmet, så jeg har ikke “etter-bilder”. Jeg hang meg sånn opp i Jane Fonda outfiten, og så begynte barneTV og jeg måtte bytte kanal.