Premiere Sommerlatter 2012

Vi var på premieren til Sommerlatter 2012!

Det er et fantastisk show utendørs med Lisa Tønne, Christer Torjussen, Hans Morten Hansen og Andy Taffs spekket med masse humor, oppskrifter på drinker, flammer (!) og et par overraskelser! Skikkelig moro, og et must å få med seg i denne herlige sommervarmen.

@Pynta seg@ Kjolen er fra Cubus og er min nye favoritt! Vesken er fra Decleor, og den får du gratis sammen med to andre solkremer når du kjøper solserum som gjør deg brunere og jevnere i huden. Det finner du såklart på Beths Beauty

Elina Krantz var selvfølgelig på plass, og hadde sørget for at alle hadde det toppers på premieren. Terje Sporsem og Nils Ingar Aadne tullet med fotografene 🙂

Jeg og Cecilie Neess testet hengepupper og kunne konstatere at det er når de faller omtrent ett hode ned. Jammen sneik Petter Pilgaard seg med på bildet også.