Min høvel, MIN!

Ørjan bruker alltid høvlene mine. Ikke legger han de på plass heller, og jeg må alltid fjerne skjegg fra bladet. Og unnskyldningene; Din er bedre enn min.. din lukter jo så godt.. Din er så bra å bruke på halsen.. Jeg pleier å kompensere med å bruke hans høvler, de er faktisk ofte bedre merkelig nok, enn mange av damehøvlene på markedet. Vi burde egentlig bare ha byttet..?! Men nå er det lyse tider i sikte: Endelig har jeg funnet barberhøvelen som er perfekt for meg på ALLE måter:

Nye Gilette Venus med innebygd gele! Her er alt i ett; -Gele rundt bladet, og når den er brukt opp, er bladet også ferdig. Da slipper en å lure. -Formen gjør at Ørjan ikke ser så godt hvor kanten går, og han vil da ikke kunne bruke den på skjegget. -Den er blå. Hadde den vært rosa, så ville Ø automatisk brukt den. Nå tror han kanskje den er hans, og lar den ligge i fred 🙂 -Og sist men ikke minst, geleen rundt bladet gjør også at man trygt kommer til på alle steder. Men please ikke si det til Ørjan!!

Da er altså sommeren i boks og bikinisesongen safe.