Forlovelsen brutt??

Gårsdagens dilemma: En solkrem som stod på kjøkkenbenken ble lagt i strandbagen. En liten stund etter oppdages det at toppen ikke hadde vært skrudd på (flasken har tidligere fått seg en smell og mistet spray-mekanismen), og mye solkrem har rent ut. Spørsmål: Hvem sin feil er dette? Er det den som brukte kremen sist som burde skrudd igjen flasken etter seg, eller er det den som puttet flasken i vesken som burde sjekket om den var tett? (Bildet er illustrert) (Jeg måtte “illustrere” to ganger til og med, for etter første “søling” snudde jeg meg et øyeblikk og svigermor rakk jammen meg å vaske bordet før jeg fikk tatt bilde.) Ørjan la ut problemstillingen på Facebook, til folks store engasjement. Det kom mange meninger i begge retninger og overraskende mange falt på at Ørjan burde ta skylda, uansett hva han hadde/ikke hadde gjort. Den heftige debatten stod høyt i taket, og vi snakket ikke sammen resten av kvelden. Jo, et par sure smser ble vel utvekslet.. (!) Men når nattemørket senket seg slo vi striden uavgjort, og litt kyss klapp og klem etter så stod vi på Ørjans profil som forlovet igjen <3