Jeg tok iPulsen på bikiniformen!

Det er bare noen dager til vi reiser på ferie og panikkdietten trappes opp; Jeg la inn en skrøne hjemme og sa jeg skulle på jobb på Beths Beauty, så jeg fikk litt ekstra tid til å ta en iPulse behandling! Denne fantastiske behandlingen gjør alt: -Spalter fettceller -Bygger muskler -Strammer opp huden -Fjerner cellulitt -Drenerer kroppen

Jeg bad selvfølgelig om å få alt på en gang, men denne demonen av en maskin fikk selv meg til å jekke meg. Snakk om effekt! Nå er jeg en smule dramaqueen da, så når jeg fant roen så var det ganske så godt, ikke helt vondt, mest effektivt som en real treningsøkt.

Jeg gikk inn over 4 cm! Jeg skal prøve å få til to behandlinger til før ferien, men må nok snike meg til det for vi har mye å gjøre både på jobb og hjemme før vi reiser. Så ikke sladre til Ørjan..! Ps. Du kan lese mer om iPulse og flere kampanjer og tilbud på Beths.no og på Facebooksiden som alltid er oppdatert!