Jeg blogger ikke i fylla, men jeg kan blogge om bildene FRA fylla ;D

Det er ikke ofte jeg har så god tid på badet!

(Topp: Zara) Og da tar jeg bilder av meg selv hele natta, total ignorerende om at looken synker i takt med alkoholinntak, svette og regn. Men vi starter friskt;

Fornøyd.

Så tar bilder av meg selv på do. Dette er et sikkert tegn på at jeg er i godt stigende form.

Vi så en mannhore, det var morsomt. (Da ihvertfall)

Nattmatcravings. Tok bilder av en del horer her også, men de kan jeg ikke vise. Det er sikkert ikke særlig morsomt eller interessant heller, men jeg ser sånt så skjeldent av jeg blir som en turist på månen.

Maten inntas i all enkelthet på rommet, uten klær. Vi gjorde noe privat først siden vi er så nyforelsket.. æææ.. eller om jeg husker riktig så brukte vel Ørjan hamburgeren som lokkemat/pressmiddel/gullerot.

Slapp av, alle skal få..!

Og vips så er det hele over. Et par timer søvn, en liter med vann, eggerøre og tomatbønner i magen og to Ibux senere drikker jeg kaffe på hotellrom-terrassen (flotter oss!) som den reneste presentable blogger i hele verden. (Topp: Zara)

Og vi tar på oss foreldrerollen igjen og setter oss på T-banen hjem. -Med løst billett, såklart.