Vaskehjelpen på ferie??

Etter at vaskehjelpen ærklerte 2 ukers ferie (Ørjan: HÆ? Skal hun på FERIE??) har huset stått på hodet. Dels pga besøk av en drøss tenåringer, men så er ikke jeg den mest huslige i verden akkurat.. Rutinen på å rydde fordi hushjelpen kommer dagen etter pleier å funke, men uten henne er det bare Ørjan som ber meg rydde klærne han har vasket, tørket og strøket, eller om vi får besøk, da dytter jeg alt rot i skuffer og skap og Jiffer flatene.. -Men endelig var vår aller viktigste ressurs endelig på plass i dag! Og med Ørjan avgårde på jobb og tenåringene på div ferie og festivaler, kom jeg og SuperTed hjem til TOMT, RENT hus i ettermiddag! Deilig.

Et gammelt, dog RENT gulv.

Fritt for tannkremrester og alger!

Deilig stille kosekveld i sofaen, og søte SMSer fra min kjære som er ute på jobb et sted i Norges land;

God helg!