Jeg fikk møte Bruce Springsteen!

Ehm.., i dag har jeg møtt Bruce Springsteen..! Jeg kom til Valhall Arena i ærend i lage en plekternegl på en gitarist, men at det var sjefen selv hadde jeg aldri trodd. Og når jeg fikk ta bilde av oss etterpå var jeg så redd for å bomme (det hadde vel vert typisk ikke sant?) at jeg brukte front-kameraet, som er egentlig ganske dårlig, men det var viktigere å sikre seg dette sjeldne øyeblikket..!

Jeg må si at det var egentlig ganske underlig å sitte alene på et rom sammen med Bruce Springsteen og holde han i hånda.. Han spurte meg hva ordet sneeze var på Norsk, for en i bandet (jeg fikk ikke med meg hvem for jeg var ganske opptatt med å virke uanfektet og så normal og avslappet som mulig) hadde NYST på seg en ryggskade og det syntes de var ganske morsomt. Jeg sa at ordet er å nyse, og stavet det. Men når konserten begynte, og Bruce skulle fortelle at musikeren nå var bra igjen så brukte han ordet NUS. -Så dersom noen var på konserten og lurte på hva han mente med dette ordet, altså. Han spurte også hva jeg het, og må være første menneske ever som ikke har bedt meg gjenta navnet mitt. Antagelig holdt han klokelig kjeft. Herregud, jeg kan ikke helt tro at det er sant. -At jeg var backstage, Little Steven var der også, alle sammen. Og så kommer jeg inn, blir høflig tatt imot av alle som jobber der og får sitte med kongen så lenge jeg mener det er nødvendig. Han var veldig høflig og grei, og det var mulig å snakke med han på samme måte som man snakker med hvem som helst egentlig. Det var rett og slett veldig hyggelig! Praten gikk i mye rart. Jeg fortalte om da Justin Bieber var i Oslo og Ørjan fant datteren sin på snart 13 år kl 22:30 om kvelden, hylende utenfor hotellet (hun hadde ikke fått lov til å være der så sent altså!). Og jobben vi fikk med å skaffe konsertbilletter til neste års konsert (Check!). Og Bruce fortalte om konserter han hadde tatt datteren sin med på, da hun var like gammel, bl.a på Britney Spears 🙂 Jeg nevnte konserten i London da han og Paul McCartney hadde blitt avbrutt av politiet pga at de spilte for lenge, og spurte om de hadde fått noen advarsel før de dro ut kontakten, og Bruce svarte; “No, they just shutted down. No warning at all. And I was playing with Paul McCartney, I mean, they shut me down all right, but they shut down a Beatle!” Wow, det var kult å oppleve, hvor høyt Bruce Springsteen verdsetter The Beatles sammenlignet med seg selv. Og så snakket vi litt om morgendagen, om minnemarkeringen og at det vil være en viktig dag for mange mennesker, både på godt og vondt. Han mannen der bryr seg virkelig, det merket jeg godt. Et varmt menneske, det var ganske fint å få oppleve. -Så var det hele over, jeg fikk ta bilde og fikk klem, og så stod jeg utenfor igjen. Jeg måtte le litt. For dette var surrealistisk. Men så var det tid for konsert!

Det ble 3 timer og 20 minutter med konsert. Springsteen sa at nå spiller vi til det blir mørkt! Jeg minner om at bilder og tekst/tekstinnhold ikke er tillatt å kopiere eller bruke av media uten tillatelse..