Mamma malte maleri, PÅ veggen i stua!

Mammaen min (Tove Stavem Reite) er ikke bare healer og klarsynt, men også kunstner. Og når hun var på besøk hos oss i helgen så fikk hun fatt av det gamle digre svarte maleriet hennes som henger i stua vår. Det maleriet fikk jeg når jeg flyttet på hybel som tenåring og har fulgt meg overalt! Og nå er det så bøyd (det er et slags treplatemateriale) at jeg har skrudd det fast i veggen. Dermed er det ikke så mye å få gjort med det, der det henger på veggen. Men mamma visste råd..

Hun malte nytt maleri rett på veggen!

Avispapir ble dyttet inn og teipet på baksiden og så var det nada problem. Og jeg ble fra meg av glede når jeg fikk se det ferdige resultatet. Herregud stua ble jo helt ny;

Lekkert! Herregud så glad jeg er, lyse deilige farger, og litt symbolikk. Du må ikke tro at krukkene og flaskene er bare krukker og flasker, det er folk vi kjenner..! Fasong, innhold og farge er mer avslørende enn en skulle tro 🙂 Jeg driver og får mamma igang med å blogge for hun har så enormt mye for seg. Hun blir sikkert kjempesint for at jeg legger ut bloggadressen hennes, for hun har ikke kommet helt igang enda, men håper det er lettere med tilgivelse enn tillatelse og det er jo godt ment!