Om gjenglemte sexleketøy

Etter at Ørjans eldstemann flyttet ut så har det vært meningen å bytte tilbake soverommene våre. Vi har siste året delt soverom med minstemann sånn at “tenåringene” kunne dele det store rommet. #Trangt. Ofte har sånne store operasjoner en tendens til å la seg utsette, du kjenner kanskje den følelsen av ting som burde ha blitt gjort men så passer det aldri helt..? Da skulle du ha kjent den følelsen jeg fikk da jeg kom hjem fra jobb og ser at Ørjan har brukt hele dagen på å gjøre hele jobben helt alene! Oh my GOD (Sånn som Jan Thomas ville sagt det). Og til soverommet vårt har han kjøpt det store bildet fra IKEA som han har hatt så veldig veldig lyst på så veldig veldig lenge men jeg har sagt nei til. Kan ikke bli sur for det nå! -Og det var faktisk ganske fint, flaut for meg..!

Det store soverommet har også fungert som gjesterom. For stebarn er jo ofte deltidsbarn, og i smutthullene smetter svigermødre, mødre og søsken seg inn på besøk. Når Ørjan byttet om sengene så fant han denne på gulvet ved veggen:

Litt sånn brydd/flau/panisk viser han meg den og sier; Ææææ, tror du denne er moren din sin eller?!? Litt uforstående spør jeg hva han tror det er. -Det står jo Ocean ANUS! Utbryter han. Er ikke det noe sånn analkrem da?? Høh høh, sorry hånni, det er nok bare potpurriparfyme.. (Og takk GUD for det!)