Endelig, gele-lakk du kan gjøre selv, hjemme!

Endelig har det kommet et system for Gele-lakk som du kan kjøpe med deg og gjøre selv hjemme! Du kjenner kanskje til merker som Shellac og Gelish? Red Carpet er akkurat det samme, en fleksibel gele, tynn som en neglelakk, og som tørker helt i en herdelampe. Lakken sitter perfekt i minst 14 dager og fjernes enkelt med et bløtemiddel.

Du som liker å stelle dine egne negler får nå kjøpt ditt eget utstyr med lakk og herdelampe og alt du trenger for å komme i gang. Og hvordan du skal gjøre det kan du se HER

Her har jeg lagt en deilig nude farge på “arbeidshånden” min, og den satt som juling. Det finnes et hav av farger som du får kjøpt enkeltvis.

Kittet koster kr 1999.- og fargene koster kr 180.- pr stk. Du kan jo regne selv hvor mange ganger du tar behandling på egne tær og hender før du har spart inn igjen, -det er ikke mange..! Du får kjøpt det her. Den perfekte julegaven til lillesøster eller deg selv?