Litt hjernetrim

Vi har besøk i helgen, både min storesøster og Ørjans lillesøster. Da går det i ett, men mens de shoppet på Steen og Strøm i dag så tok jeg og Teddybjørnen min oss en bollepause.

(Her ble rekkefølgen i bildene feil men det tar neppe livet av noen) (Eller jo, jeg kan tenke meg en perfeksjonistblogger eller to som ikke hadde tålt det) (Jeg driter i det) Ofte tuller vi vekk mye av den tiden vi har dessverre, men i dag flesket vi til og kjøpte et skikkelig morsomt spill som var helt perfekt for Teddys alder.

Det var skikkelig lærerikt og akkurat riktig nivå, og tok for seg begreper som over, under, foran og bak, lett matematikk, former og fasonger etc etc. Eneste vi tok vekk var de kortene som spurte om hva klokka var. -Kan ikke lære alt på en gang!

Her ble mange hjerneceller trigget, og på sengekanten fikk jeg spørsmålet; Mamma, hvorfor ser vi ikke noe når det er mørkt? Det er gutten sin det, han kommer til å bli noe stort 🙂 Desse tuttetantene som er på besøk har jeg akkurat jagd ut på fest. Så det får bli mer om de i morgen. Jeg nyter bare en stille halvtime helt alene i sofaen før jeg kryper til sengs (Ørjan er bortreist på jobb).