En mindre Skappelgenser

Det er helt riktig, Ørjan. Det er ikke særlig smart å vaske en Dorthe Skappelgenser i vaskemaskin, selv på 30 grader. Og nei, jeg gikk ikke på forsøket ditt på å innbille meg at du har strikket ny genser til Theodor. Og ja, jeg vet at du vet at jeg aldri hadde trodd det, men at humoren rundt det ville ta brodden for utbruddet mitt over hvor #^*’kr@$#%* (korttenkt) det går an å bli. Grunnen til at du slipper unna med sånt er at du faktisk vasker alt av klær du kan komme over mens du er i gang, og det gjør du flere ganger i uka. Jeg ville ikke byttet deg bort for alt i verden og jeg vil mye heller gjemme unna silke og ulltøyet mitt enn å måtte gjøre klesvasken selv og kanskje irritere meg over et mannfolk som ikke gjør husarbeid. Det er bare en genser, strikket med kjærlighet av din mor til din datter. -Men fortsatt bare en genser. Vasket av kjærlighet av deg som er far.