Pimp your shoes

Sko kan aldri bli kjedelige, ihvertfall ikke så lenge de kan pimpes! Jeg lagde mine egne glitterhæler til julebordet og det tok ikke lang tid.

Hobbylim eller Decoupagelim blandes med glitter etter ønske, når du tror du har helt på nok glitter, ta litt til.

Glitteret pensles så på de områdene du vil, og må få tørke helt mellom hvert strøk. (2-3 er nok)

Så enkelt er det, når limet er tørt er de klare til bruk! Jeg har lagd to par av denne typen, for jeg fikk et ekstra par i gave i sommer da jeg gikk bananas på skoutsalg. Tanken var å ha en bloggkonkurranse og gi de bort, men så har jeg ombestemt meg. På facebooksiden til Fattighuset skrives det om dagen mye om innsamling av julegaver til de som kanskje ikke får i år, og de retter spesielt fokus på ungdom i år da det er gaver til de de mottar minst av. Det er heldigvis god tradisjon på å gi gaver til småbarn (og vi gir såklart i år også) men de større ungdommene er ofte de som kanskje dessverre må starte nyåret uten å ha fått noen ting. Derfor kommer jeg til å levere mine nypimpede sko som en ungdomsgave i år, sammen med flere andre gaver. Lørdag 8 desember står UPS med sin store brune bil på Youngstorget og tar imot julegaver, vi håper de fyller bilen!

Posted in DIY