Årets dårligste og gøyeste film

Jeg aner ikke hvordan han greide det, men Ørjan fikk meg, svigermor, Eirik og kjæresten hans Celine til å se den teiteste splatterfilmen på lenge. Jeg som trodde jeg gjorde meg ferdig med sånt på 90 tallet med Braindead og Big One Pizza..

Bait. Heldigvis fikk jeg med meg svigermor på en knusk tørr Riesling som gjorde dette sirkuset til humor og ironi istedet for min ville fantasi som eter seg inn i hjernen min og gjør den fjerneste fantasi til full virkelighet når jeg minst venter det.

Haha f.eks når jeg gikk på do. Det hadde Ørjan forberedt seg på. Haha jeg skvatt biiiittelitt men det er jo bedre enn å få idiotisk angst mens jeg sitter på toalettet.

Jeg vet at det ikke kommer hai opp av do, men fortell det til den urealistiske hjernen min da, når den bestemmer seg for å dra på tur. Terningkast: 2 (eller 5, kombinert med Riesling og barnslige venner)