Konkurransekurs

Jeg har vært på kurs hele dagen med tidligere kollega Linn Himberg Larsen som er multi Norgesmester, og Verdensmester og Olympisk mester i det meste hun tar i av neglekonkurranser. Nå er hun lærer på Tone Lise Akademiet og jeg går på minst ett kurs i året hos henne for inspirasjon og for å bli enda flinkere til å støpe negler.

Her er det bare å skjerpe trusa og følge godt med.

Jaja, så var lunchen halvspist før jeg kom på å ta bilde av den, men den smakte veldig godt.

Nails in the making.

Og et nogenlunde resultat på neglemodellen min (Tina, verdens flinkeste kollega på Beths Beauty som tør å fortelle meg hva jeg gjør både riktig og FEIL så jeg kan bli enda flinkere, tusen takk!!). Jeg måtte hjem en time før tiden så Ørjan kunne gå på jobb men vi rakk en god del likevel. Og jeg har lært så mye! Jeg kommer til å drømme i natt om desse små men betydningsfulle detaljene, som en hundehvalp som fordøyer dagen.