Alexander Sprekenhus giveaway!

Jeg er stor fan av produkter med multifunksjon, som kan brukes til mer enn bare “foreskrevet”. Jeg har et langt og trofast forhold til hårproduktene til Alexander Sprekenhus. Håret mitt elsker dem, og de er i tillegg veldig anveldelige på resten av kroppen og har reddet meg mang en gang. I Tyrkia i fjor reparerte håroljen både sår hud ved bikinikanten (etter barbering og sandstrand og vann) og solbrent hud på skuldrene. Balsamen er super til barbering både her og der og er utmerket til etter barbering og faktisk fin som bodylotion også. Glemt ansiktsrens? -Shampooen er såpefri og fjerner selv øyemakeup lett som bare det. Konklusjonen er at du trenger egentlig ikke så mye i toalettvesken din så lenge denne trioen er med.

Har du ikke prøvd Alexander Sprekenhus sine hårprodukter enda? Jeg har fått et sett på tre produkter som jeg får gi bort til en leser! Det du trenger å gjøre er å trykke Liker for å Like Facebooksiden min (på siden da, ikke på forsidebildet som jeg ser noen er i full blomst med.. ;D ) -og skrive en hyggelig kommentar i feltet under for å være med på trekningen.

Lykke til!