Carita Strandveske

Det er jammen bra at strandvesken jeg fikk i dag matcher støvlene og regnkåpen min!

Jeg fikk den gratis da jeg kjøpte solkrem, et skikkelig varp. Ikke at jeg trenger solkrem om dagen, det bøtter jo ned enten det er meldt sol eller ikke, men denne fine vesken fikk meg til å slå til og snart er det jo solferie.

Jeg valgte solserum for jevn brunfarge (hater pigmentflekker), antiage og ekstra fukt og solkrem for ansikt med SPF 30. Desse to erstatter faktisk vanlig serum og dagkrem hele solsesongen og er verdt hver krone. Og jeg bruker alltid egen solkrem til ansikt, både fordi jeg vil ha gode ingredienser og slippe andre produkter i tillegg, men også fordi at kroppskrem lett blir for fet for ansiktshuden og kan gi urenheter.

Desse veskene er gratis når du kjøper to solprodukter fra Carita, og mange andre serier har lignende tilbud. Jeg benytter meg av sånne tilbud hvert år, og dette får du ikke tak i på nett, men hos din lokale hudpleier.

Se, den kan forandres på også. Stilig. Nå trengs det bare noen solide doser med sooool!