Sjokoladen i skapet

Kan du ha godterier i huset og la være å spise det? En sjokolade ligger i kjøkkenskapet. Jeg ser den, kjenner at jeg får lyst på dem, men lar den ligge i fred og går inn på stua. Ikke lenge etter at jeg har satt meg i sofaen så reiser jeg meg, går mot kjøkkenet, åpner sjokoladen, og tar en bit. Så går jeg tilbake til stua og setter meg i sofaen og fortsetter det jeg holdt på med. Noen minutter senere reiser jeg meg atter en gang, setter kursen mot kjøkkenet og forsyner meg med nok en bit av sjokoladen. Men fortsatt bare en. På ingen tidspunkt skjønner jeg at jeg alt er fucka. Ikke et snev av selvinnsikt skjønner at jeg om en halvtime har gått frem og tilbake fra kjøkkenet og stua 10 ganger før det tomme sjokoladepapiret endelig kan kastes i søpla og hykleriet tar slutt.