Gave og interiørmesse

Jeg fikk karret med meg Ørjan på gave og interiørmessen på Lillestrøm før helgen, for innkjøp av diverse ting til salongen og butikken min. Jeg tenke først at det kom til å bli kjedelig for Ørjan, med så mange dameting og nips, men der tok jeg feil gitt! Han dro frem homogenet sitt og ble om mulig mer engasjert og ivrig enn meg.

Halvor Bakke var såklart på plass med sitt lekre interiør, han er bare så dyktig.

Og på standen til Tone Lise Akademiet var Tone Lise selv på plass og gav oss en nydelig håndskrubb, som ble til krem etter at kornene ble skylt av.

En sånn ble med meg hjem, til bruk på kundene mine, sammen med noen av favorittproduktene mine, såpen og bodylotion fra TL serien som Tone Lise har utviklet selv og som lukter så deilig. Kanskje du også er på messen i helgen? Det er sinnsykt mye fint der, og masser av inspirasjon!