Integrer treningen din i hverdagen og spar tid

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg småstresser av sted til barnehagen og blir skikkelig svett. Jeg ser sikkert ikke klok ut der jeg løper av sted med høye hæler og vesken på slep og med en stakkars gutt på sykkel. Så jeg tok en titt på hva vi faktisk bruker tid på om morgenen: -Med 5 åringer i hus går ingenting glatt for seg og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg løper inn og ut av badet med hårbørste eller mascara i hånden før jeg blir ferdig. Det er alltid en rompe som skal tørkes, en voksen mann som ikke finner noe han leter etter, eller en brødskive som går i gulvet. Hvor mye tid har ikke jeg kastet vekk med å prøve å bli klar også med alt mitt før levering i barnehagen? Og hvor mange ganger har jeg endt opp med å ikke rekke det “likevel” og har måttet bli reddet av Ørjan (som alltid er klar på 3 minutter) som tar seg av leveringen? Det skal jo være en hyggelig start på dagen for de små og Teddy setter stor pris på at vi foreldre bytter ca likt på å hente og levere, og noen ganger sammen. Derfor dropper jeg nå meg selv og hopper heller rett i treningstøyet. Da er jeg klar på flekken, og kan fokusere 100% på både store og små barn. Dermed er minst en halv time spart. Da kommer vi oss ut døra i mer enn god nok tid og mens minsten sykler så jogger jeg med han til barnehagen. Det er t/r ca 3 km og dermed en flott treningsøkt, og jeg rekker hjem og får uforstyrret dusje, kle på meg og kanskje t.o.m sminket meg før jeg går på jobb!

[wpvideo q3zT71Jx]