Vi møtte Helena Christensen!

Selveste Helena Christensen var til stede da det ble lansert et nytt produkt i hudpleieserien til Beauté Pacifique på Grand Hotel i går. Jeg har nå erfart å bli starstrucked, for ei dame!

Jeg syns alltid det er kjempeskummelt å gå på tilstelninger alene, og jeg trives absolutt best på egen arena der jeg kjenner de fleste. Men det er viktig å utfordre seg selv, er du ikke enig? Og ofte viser det seg at der er mange kjente ansikter likevel og du ender opp med å ha det virkelig hyggelig!

Anna Stina Gizmolinas er så herlig og alltid glad!

Anine Stang var også innom, og Ronnie Ottem stjal showet.

Jeg holdt nesten på å si hei til Sisteplass Sarah også, men å, nei, henne kjenner jeg jo ikke..(!)

Har du noen gang opplevd å si hei til noen du tror du kjenner og så komme på samtidig at det egentlig er en du bare kjenner via media? -Det er litt småflaut.