Tjen penger på magasiner

Jeg har vært litt tilbakeholden med å skrive om den nye salongen min og vise bilder, rett og slett fordi jeg har vært så fullbooket og da er det så dumt å måtte si nei til nye kunder. Men det er såklart bare midlertidig, og snart får jeg inn en kjempeflink kollega, hurra! I mellomtiden sysler jeg med å stelle i stand for eksisterende og nye kunder og jeg gleder meg til å vise deg rundt. Det jeg har drevet med i natt er å velge hvilke blader jeg skal jevnlig ha i salongen, og jeg endte opp på bladkongen der jeg fant oversikt over alle bladabbonnementer tilgjengelig OG oversikt over gavene du får med på kjøpet. Haha da rasler det i sunnmørs-stokkene. Du finner alle de beste rabattene, de mest populære gavene og oversikt over div gavekort og rabattkoder. Smart ikke sant?

Jeg valgte magasiner fra “mest populære” med tanke på hva mine kunder liker å lese, men innrømmer at fra den listen valgte jeg etter hvilke gaver jeg hadde mest lyst på.. Jeg bestilte: Costume (gave: Beck Söndergaard skjerf) Boligpluss (gave: Barfota puter)

Nå føler jeg at jeg har både spart</strong og tjent penger, og gleder meg til å hente posten.