Halloween feber

Å nå gleder jeg meg til Halloween..! Jeg var på Nille i dag og kjøpte inn spindelvev, kunstblod og litt div effekter. Men mesteparten av pynten liker vi å lage selv. I helgen skal vi ha Halloween verksted og da skal barna få klippe og lime og kanskje jeg til og med slår på stortromma og baker noe grusomt. Jeg gikk gjennom Halloween boardet mitt på Pinterest etter inspirasjon og kom over et bilde som gjorde meg litt vemodig. I fjor på denne tiden trodde vi jo at jeg hadde baby i magen og jeg hadde klare planer om 2013 kostymet:

Nå har vi jo fått ting på litt avstand og det er ok nå å ikke ha en liten baby i hus som tar nattesøvnen din og suger deg tom for både næring og vett. Men jeg hadde gledet meg til å lage dette kostymet så jeg fikk meg en liten tankestund.. Og så begynte jakten på et annet kostyme, vi får utsette det andre til vi får grønt lys på sykehuset (med mindre jeg får låne en baby? Anyone?).

Dette var jo sansent (det til høyre), hold in og greier. Tisse, hvem trenger det?

Posted in DIY