Vi har giftet oss!

Endelig fikk vi fingeren ut av ræva og giftet oss når vi var i Las Vegas!

Se og Hør var så raskt ute med nyheten at jeg og Ørjan (Mannen min, kniiiis) enda inne har hatt anledning til å sitte sammen og endre Facebook status.. Vi har jo holdt det ganske hemmelig så lenge at det føles kjemperart å si det høyt ut, og jeg kjenner at jeg trenger å ha han ved siden av meg når jeg snakker om det. Jeg er jammen forelska helt på nytt igjen, hele ti år etter vi møttes. -Det hele ble filmet av tv serien Bloggerne så alle som vil får faktisk se vielsen etter nyttår. Og den var så fiiiin! Herregud jeg er fattig på ord. Det var en følelsesladet bombe som jeg gjerne gjør igjen mange ganger (med samme mann). Og jeg gleder meg til å vise frem kjolen, forberedelsene, ringene, neglene. Det kommer til å syde bryllup over hele bloggen og jeg har noen backstage bilder som kan gi deg bakoversveis.