“God” morgen!

What a beautiful morning, den startet friskt med at jeg halvblind av trøtthet subbende gjennom stua bråvåknet da jeg tråkket i kattas kveldsmat som den elegant hadde kastet opp i tre uunngåelige porsjoner midt på stuegulvet.

Og så på den nye jucybuksa da..! Det var bare å hente dopapir og legge på før jeg fikk skrelle av meg og innta dusjen. Husets sangfugl på fem (og et halvt) år var oppe og spratt og fotfulgte meg på et merkelig vis. Jeg rakk vel ikke å tenke så mye over det for da jeg kom inn på toalettet og møtte dette:

Jeg vet ikke hvem som hylte høyest. Jeg som møtte synet av enda et ekstrement eller han lille satanen på fem (og et halvt) som var ute av seg selv av overbegeistring over plastbæsjen han og faren hadde planlagt kvelden i forveien. God morgen til deg også!