Ny jakke

Jeg har kjøpt meg ny Parajumper jakke og sparte over tusen kroner på å kjøpe str 16 år fremfor str Small.  Smart ikke sant? Det varmer alltid Sunnmørshjertet å gjøre et kupp.  Jeg kjøpte den fra nettbutikken Lillevea.no da jeg egentlig skulle se etter en gave til en baby, for de har så mye fint (og så er det så greit å shoppe på kvelden hjemme i sofaen). Å få tatt et bilde av denne jakka ble ikke så enkelt, spesielt siden fotografen for anledningen var 5,5 år.. stakkars barn, hvor teit er det ikke at en mor står på gaten og ber barnet om å ta bilde av seg. Ikke rart det ble dårlige bilder, karma.. Jeg får skylde meg selv. Men jeg er kjempefornøyd med jakka da ihvertfall! Jeg kjøpte også en t-shirt fra Stella McCartney til knerten, den var på salg til halv pris, jammen noen kupp! I den anledning vil jeg gjerne uttale meg med tanke på det omdiskuterte blogginnlegget til Rannveigheitmann.blogg.no om at merkeklær er det beste for barna. Han lille knerten her vet ikke opp og ned på Stella McCartney og HM. Men han elsker motiver med tigere, roboter og Skylanders. Han liker den genseren bestekompisen har på seg i barnehagen og ønsker seg den samme selv, for da er de kule. Han driter i hvilken butikk klærne sine er kjøpt bare han selv får velge litt også. Og denne tigeren digget han. Det jeg som mor må passe på er at klærne hans ikke blir vasket med parfymeholdig tøymykner. Da klør det på huden hans. Derfor bruker vi kun Neutral tøymykner på hans klær, fordi det er til det beste for han.