Se og Hør, gifteringer og hvor er brudekjolen?

Det står i Se og Hør denne uken om at vi har giftet oss i all hemmelighet, og de fikk ta bilde av ringene mine.

Jeg har både giftering (fem stener og i titan) og allianseringen jeg fikk i morgengave på samme finger for de passer så godt sammen. Gifteringene kjøpte vi på Gullsmedbutikken sin nettbutikk på en meget anbefalt kjemperomantisk måte og allianseringen er fra Thune. Jeg har noen fine innlegg om desse med lekre og morsomme bilder som kommer senere under kategori: Bridezilla. Noen av journalistene var nok litt forsnytte av å ikke få noe bilde av kjolen jeg giftet meg i, men de forstod jo at det er fordi alt kommer jo på tv programmet Bloggerne på Bliss rett etter nyttår, og da bestemte vi oss for å vente med alt fra bryllupet til da. Da blir det jo også mye gøyere, for vi har filmet noen fantastiske greier som jeg har problemer med å fordøye at vi har opplevd, og da er det jo fint å kunne fylle på med kulissebilder og ett og annet som kamera ikke fikk med seg. Så det er bare å glede seg!