Premiere fest Bloggerne

Premierefesten til Bloggerne gikk så utrolig bra! Jeg er så lettet i hjertet mitt..!

Bloggerne: Suzanne Aabel Sophie Elise Isachsen Emilie VOE Nereng

Min ektemann og partner in crime var med og holdt meg på beina hele kvelden, og lillesøs Sarah kom på surprize besøk! Jeg ble så glad at jeg begynte å grine når jeg skjønte at hun kom, det betydde hele verden for meg.

Kjolen min er fra Sherri Hill og sko fra Aldo. (Selv om de ikke syns på bildet..!)

Det var litt ut-av-meg-selv-opplevelse å gjøre så mange intervjuer og å være så i fokus men etterhvert gikk det lettere. Men jeg var veldig nervøs før visningen av første episode, som er en dobbeltepisode til og med. Trommevirvel…

Det ble en lettelse å se episoden og jeg både smilte og gråt etterpå. Smilte fordi jeg var glad fordi det ble mye bedre enn jeg hadde turt å håpe på. Faktisk så syns jeg det ble veldig bra! Og gråt fordi jeg var mentalt sliten men nå lettet, glad og emosjonelt godt ristet. Når spenningen går over så reagerer jeg ofte med å gråte og nå tror sikkert alle at jeg er hun grinedama siden jeg griner på tv også. Men da er det bare å grine fra seg og gå på do og sminke seg på nytt for nå var det fest!