Yrkesstolthet

Når Ørjan kom hjem fra turné i dag tidlig dro jeg rett på konkurransekurs på Tone Lise Akademiet med neglechampion og verdensmester Linn Himberg Larsen. Jeg tar det kurset hvert år for å holde neglestøpteknikken min up-to-date. I år fikk jeg også med meg Marine, som er kollegaen min, som på strak arm lot seg utfordre, what a girl! Uansett hvor flink en er i det en driver med så er det viktig med inspirasjon og perfeksjon for å bli enda bedre. Jeg kaller det yrkesstolthet.

9 timer med kurs krever en god neglemodell som holder motet oppe når en har mest lyst å gi opp. Venninnen min Mona var suveren i dag men vi mangler fremdeles den rette til NM og Nordisk Mesterskap. Vi fikk inn mange flotte modellkandidater og flere av de er aktuelle til trening. Kjenner du noen som har særlig smale, lange og pene negler så send meg en mail på komikerfrue@gmail.com Legg ved et godt bilde av neglene og gjerne mobilnr.

Her er et eksempel på en eksepsjonelt god neglemodell og under er bilde av NM neglene jeg lagde i fjor. Det resulterte i sølvmedalje og jeg skulle gjerne brukt samme modell i år hadde det ikke vært for at hun nå har blitt min kollega og stiller selv i NM i elevklassen! Jeg kunne skutt meg selv i foten for å ha gitt slipp på en så god modell men hun har blitt så flink at jeg kan ikke være annet enn stolt.

Fortsatt god helg til deg!