Gruer meg til 2 episode av Bloggerne

I kveld kl 20:00 sendes andre episode av Bloggerne på tv2 Bliss..! Jeg må si at jeg gruer meg spesielt til denne episoden. Jeg har ikke sett den, men vet at det er mye Marna i denne episoden og mye fra Radiumhospitalet fra i fjor når jeg var syk. Dette var en grusomt tung periode for både meg og familien og jeg kjenner det inntil beinet når jeg nå ser reklamene på tv der de viser at jeg gråter og er på sykehuset. Og nå, nesten et år etter, har jeg distansert meg fra denne perioden og kjenner jeg blir sint når jeg må forholde meg til det én gang til. Men som Ørjan sa; Dette har du bedt om Marna, så nå får du suck it up og stå i det. Og han har helt rett. Jeg sa ja til å bli fulgt av kameraer i denne perioden og i ettertid er jeg kjempeglad når jeg ser hvor mange jenter som nå er i lignende eller samme situasjon finner både råd, trøst og litt tumorhumor i innleggene mine fra Radiumhospitalet. Så dette skal jeg klare og kanskje det faktisk kan være litt sunt å måtte reflektere litt over det som har vært.. I arkivet har jeg lagret de fleste under kategorien Radiumhospitalet så der kan de som vil lese det de vil fra denne perioden.

Etter kveldens episode kan du møte meg og Suzanne på nettprat, og vi svarer på alle spørsmålene vi kan til det folk måtte lure på. Unntatt hvor mye vi veier haha! Her er link til chat Vi chattes!