Goodiebagene på åpningsfesten

Ved lanseringen av nettbutikken min Makeup Your Mind kom det utrolig mange herlige venner og kjente for å hilse på og feire.

Chioma fra 730.no kom innom, det gjorde også Aylar, Hedda Schoug Faschioncherry og herligste John fra Homsepatruljen.

Alle som kom fikk såklart goodiebags og jeg fikk noen kjempefine samarbeidspartnere til å sponse noen fine gaver som jeg håper gjestene satte pris på:

Fra Nilens Jord lå det sminkebørster fra Gold Line serien, som også er å få kjøpt i nettbutikken og fra Babor var der en HSR øyekrem og Dr Babor Cellular ansiktskrem, to av mine favoritter fra Babor. Og det berømte hudpleiebåndet lå også såklart med, det holder håret så fint borte når en pleier ansiktet.

Blader som Det Nye Kamille og Elle, Sukkerfri iskaffe fra Tine, Isklart vann med og uten kullsyre og Nycomeds nye sunne sjokoladebar lå også i goodiebagen. Jeg håper gjestene syns det var hyggelig å få, og vi hadde en super kveld med masse klemmer og god drikke.

Jeg skulle ønske jeg kunne gi goodiebag til alle leserene mine, men det blir litt vanskelig. Men i stedet så kjører jeg en giveaway i morgen så da håper jeg du titter innom bloggen! Jeg har noen godbiter jeg har fått tak i som jeg håper du liker og vi har noen utvalgte produkter fra nettbutikken. I mellomtiden så har jeg laget en Facebookside for nettbutikken og håper såklart å få mange Likes på den så det kommer til å være kriteriet for å vinne premiene. Så bare sett i gang! God kveld til deg 🙂