Spennende møte

Jeg og Ørjan spiste lunch sammen i dag på et superromantisk sted på Grønland. Eller, Ørjan spiste. -Jeg visste ikke at vi rakk det og hadde allerede spist en lunken pølse i grovt (som om det hjelper) brød fra 7-eleven på t-banen.

Vi kommuniserer så utrolig bra sammen. Det er utrolig hyggelig å tilbringe skikkelig kvalitetstid sammen. Vi føler vi får virkelig utrettet mye da!

Og så er vi så enige om hvordan det skal se ut fra utsiden..!

Hahaha ja vi har det gjerne sånn, vi fiser i sofaen også. I dag har jeg tatt med meg Ørjan i et møte der jeg trengte noen som holdt hodet kaldt for meg. Og det gikk kjempebra! Jeg begynner å høste gode ting fra mitt harde arbeid, slit og tårer. Og jeg har en mann som unner meg alt denne gøye tiden bringer med seg. -Forresten når vi tok dette bildet så spurte han meg: Ser du på skjermen eller inn i den prikken der på telefonen din? Jeg ser inn i kamera ja, svarte jeg. Og nå ser jeg at han ikke gjorde det men så på seg selv når vi knipset. (Dette var veldig morsomt inni hodet mitt nå nettopp før jeg skrev det…)