Vixen Blogawards

Suzanne Aabel, Sophie Elise og jeg har fått æren av å dele ut prisen til årets kjendisblogg på Vixen Blogawards i morgen! Det kan da bli en spennende erfaring, og litt ekstra spennende er det at Fotballfrue er nominert.

Suzanne var jo i overkant delaktig, med sitt blogginnlegg som høstet over 300 000 treff, i å velte vannglasset da fruen publiserte det berømte magebildet. Hun banet faktisk vei til allemannsretten om å snakke om damen, faktisk hele veien til BBC i USA. Aldri så ille at det ikke er godt for noe, hmm..? -Jeg dævver ihvertfall dersom Fotballfrue vinner prisen og kommer opp på scenen og må gi klem til Suzanne, for hun vet jo kanskje at Suz har hatt skabb, ikke én, men to ganger!

Her er kjolen jeg tenkte ha på meg i morgen, den hang på HM og smilte til meg når jeg kom inn døra. Tusen takk, der sparte jeg meg en drøss med tid og frustrasjon.

Og så fikk vi blomster av TV2 i dag, fordi Bloggerne har blitt sett av så utrolig mange mennesker og fordi vi jentene har delt så mye personlig av oss selv. Som Suzanne, som forteller at hun har hatt skabb, ikke bare én, men to ganger. Det syns jeg er dritkult. Ikke at hun har hatt skabb, men at hun sier det.