Vixen Blogawards

Nå fikk jeg endelig tid til å sette meg ned og blogge fra ukens begivenheter. På onsdag var det Vixen Blogawards og Suzanne Aabel, Sophie Elise og jeg fikk dele ut prisen til årets kjendisblogg.

Marna gjør ting hun ikke kan: -Det er helt vittig hvor nervøs en kan bli for å stå på en scene og lese et enkelt kort. Jeg har vanligvis ikke noe særlig sceneskrekk men her var jeg totalt utenfor min egen komfortsone. Jeg har svært lite peiling på andres blogger og jeg følte at liksom alle i salen var eksperter og her kom jeg da.. Jeg klarte ikke stå med rette bein engang. Jeg er jo litt hjulbeint og prøver ihvertfall i en sånn setting å stå med beina bittelitt foran hverandre, men aller helst skulle jeg stått barbeint og med en god halvmeters avstand mellom føttene for å føle meg stødig her. Hadde jeg fått på en missekrone, et bandolær og litt rosa lipgloss hadde det nok gått mye bedre haha 🙂

Backstage gikk det mye bedre, og vi fikk tatt mye gøye bilder med fine folk. Her med Ingeborg Heldal og Camilla Phil. Camilla er roten til at jeg begynte å blogge da vi var naboer i flere år inntil et par år siden.

Storm Pedersen <3

Ørjan er kreativ som vanlig. Dette ble ifølge han selv kveldens Instagrambilde, @orjanburoe #sophieelise (Jeg elsket kjolen hennes forresten!)

På festen etterpå fikk vi også kost oss og hilst på mange langt utenfor min sfære og erfare at det finnes mange hyggelige bloggere likevel, som Julia Nyland. Men gratis drikke er faaaarlig, og selv om vi dro hjem lenge før midnatt så angret jeg bittert neste morgen på det siste glasset med vin jeg så absolutt ville ha. Why God, WHY..??!? Her er forresten bilde av kjolen min:

HM kr 499,- kan ikke bli bedre enn det!