Beautyfrokost

Jeg var så heldig å bli invitert på Beatyfrokost med Restylane og sammen med et godt selskap av andre bloggere spiste vi en deilig frokost på The Thief mens vi fikk MYE bra informasjon av noen av landets beste kosmetiske sykepleiere.

Hensikten med denne frokosten ble sagt tydelig alt ved velkomst og gjorde meg glad i hjertet; -I tiden vi er i så søker mange informasjon på nettet og da er det viktig for seriøse aktører at den informasjonen som florerer faktisk er riktig. Jeg som er utdannet hudpleier og har jobbet side om side med kosmetiske sykepleiere i mange år er såklart rimelig oppdatert på mye, men også jeg hadde godt av å litt oppfriskning. Rent eksempelvis så skal man alltid tilbake for kontroll 14 dager etter en Botoxbehandling. Du skal ikke gå irritert rundt med for høye bryn eller en skjevhet, det skal korrigeres og det er inkludert i behandlingen. Det ble også tatt opp mitt favoritt-tema: Restylanebehandling gone wrong kan du se med det blotte øyet mens Restylane gone RIGHT er usynlig. Du ser bare fresh ut. Når mannen din hjemme ikke legger merke til akkurat hva som er nytt, men syns at du ser fresh og fin ut, da har du fått en bra behandling.

Silje Austnes på Beths Beauty er en av landets 17 eksperter på injeksjoner. #trust

Alltid nydelige Janka Polliani var med på frokosten.

Vi fikk goodiebag med produkter fra Restylane og jeg kastet meg over de når jeg kom hjem. Det er en kjempefin pleieserie, og jeg ble spesielt overrasket over rensen. Den lukten! Deilig agurkduft, og det som ser og føles ut som en rensekrem skummer deilig på huden og fjerner øyemakeup. Dagkremen og håndkremen hadde samme deilige lukt, og alle produktene kommer i praktiske og hygieniske pumpeflasker. Har jeg fått meg nye favoritter mom tro..?