Gulvsliperene fra Bloggerne

Allerede før kveldens episode av Bloggerne var ferdig fikk vi inn flere spørsmål om hvem som slipte gulvene i salongen så jeg reposter innlegget jeg blogget om dem med all informasjon og bilder med det endelige resultatet. De gjorde en skikkelig bra jobb og gulvene har holdt seg superbra og jeg har såååå lyst å ta hele leiligheten oppe også..! Her er ihvertfall innlegget: Der tok jeg grundig feil!

Postet den  17. juni 2013
Krangelen om hvorvidt gulvet i salongen min skal males eller slipes tilspisset seg og vi måtte unngå temaet for å ikke lage mer styr (les:helvete) Men det nærmet seg ferdig oppussing og gulvene stod for tur. Jeg visste at det gikk mot duell, som to cowboyer ute på gata, med hånden nære våpenet, klar til å trekke av raskere enn den andre. Bare en kan vinne. Jeg kunne høre vinden suse og den kjente cowboy-musikk-lyden rett før de to motstanderene møtes. Blikkene deres møtes med smale bestemte øyner, ingen viker, ingen blunker. Ikke engang en dråpe svette kan forstyrre den stålsterke maktkampen om tilværelsen, om seieren. Men dit kom vi aldri, for før jeg fikk sukk for meg så hadde gubben engasjert Bjørn og Benjamin’s Gulvteknikk til å slipe gulvet, alle gulvene faktisk. Og herregud så feil jeg har tatt, det ble jo så lekkert! Herregud, jeg må være dummeste staeste kua som fins. Gutta fra Gulvteknikk var helt enige i at det ville være kriminelt å male over dette nydelige gulvet. Hadde jeg bare ant! Hadde jeg bare hørt på Ørjan heter det vel. Det ser jo helt nytt ut! Og så var det jo gjort i en fei. Jeg trodde det ville ta mange dager, men det tok bare noen timer, og siste lakkstrøket tok faktisk Ørjan selv sånn at vi allerede dagen etter kunne begynne å ta inn inventar til fine salongen min  Selv Teddy tok av seg skoene  Du Ørjan, When I know I’m wrong I say I’m wrong! Takk for at du turte å motsi meg, og for at du var kjappest på avtrekkeren.