Beskytt huden din i vinterkulda

Nå biter kulda skikkelig ute og etterhvert tøyer vi grensene og lar huden få gjennomgå mer og mer. Huden skal beskyttes i kulda for å ikke få frostskader og sprengte blodkar.

Selv jeg som har ganske feit hud bruker kuldeprodukter og jeg har lagt elsk på Nilens Jord Face Oil og Repair Balm. Oljen bruker jeg først og fremst om natta som serum under krem (eller alene) for å la huden roe seg ned og heles f.eks under eller etter et kviseutbrudd. Mannen min bruker den når han har tørr hud/eksem i skjegget eller etter barbering. (Den lukter dessuten ingenting, han hater alt som lukter dame..) Arganolje og Aprikosolje er utrolig beroligende og nærende for alle hudtyper og vil ikke lage kviser, jeg lover! Om vinteren er den helt suveren som beskyttelse mot kulde da den ikke inneholder vann.

Repair Balm har jeg alltid i lomma og den heler og beskytter alt fra tørre lepper til sår og sprekker. Insektsbitt, solbrent hud, eksem, neglebånd, sår hud etter bruk av medisinske kremer, denne bør alle ha, alltid.

Sønnen min har sin helt egen og han bruker den faktisk. Den får han ha med i barnehagen uten at jeg er redd for at han skal miste den. Dette er nemlig produkter med absolutt overkommelige priser. Face Oil koster 338,- og Repair Balm kr 195.- og du finner de på nettbutikken min Makeup Your Mind