Forberedelser til NM

I morgen er det NM i Akrylnegler og vi bruker dagen til å forberede oss både mentalt og ja, mentalt.

Jeg bruker produkter fra Perfect Nails i år, de er noe av det beste støpet jeg har prøvd før. Hun som produserer det heter Eva Darabos og er verdensmester hele 7 ganger og mesternes mester 2 ganger og neste tirsdag skal jeg faktisk på kurs med henne og lære meg å lage sånne!

Det gleder jeg meg virkelig til.. Hun holder nybegynner kurs 7-9 februar for deg som har lyst å lære å støpe akryl og legge gelenegler, anbefales! Det fins mange fine skoler i Norge som kan lære deg å lage negler men en verdensmester er noe å få med seg, så benytt sjansen de som kan. Og du som er utdannet negltekniker får muligheten til å bli enda flinkere, jeg går på kurs selv en til to ganger årlig for å skjerpe teknikken og for å utfordre meg selv. Som morgendagens NM, det handler slettes ikke om å vinne for meg, men å utfordre meg selv og gjøre det enda bedre enn året før.

Her på salongen trener vi på det som kan krype og gå, i går kveld tydde Marine til med fetteren sin som modell, det var sporty gjort!

Jeg husker da jeg lærte meg å legge gele på tær, da måtte Ørjan til pers 😉