Det ble medaljER!

Årets Norgesmesterskap i Akrylnegler er overstått og både kollegaen min Marine og jeg har deltatt. Hun stilte i elevklassen for første gang (man får bare én sjanse der) og fikk 3 plass og jeg stilte i proffklassen og dro jammen inn en 3 plass jeg også!

Takk til våre utrolig dyktige og rolige modeller, de har bidratt til at vi har holdt roen når alt ser ut til å gå skeis og vært tilgjengelige og brukt en hel dag på å bare sitte stille og gjøre som de får beskjed om.

Her er jeg sammen med vinneren, min mentor og læremester Linn Kristin Himberg Larsen (Tone Lise Akademiet) og sølvmedaljen gikk til Shamal. Her er neglene jeg lagde.

De ser heldigvis fine ut på bilde men jeg la meg på en noe for høy vanskelighetsgrad denne gangen som gjorde at jeg ikke kom helt i mål med planen min. Egentlig burde jeg være glad for 3 plass men jeg ble ganske sur på meg selv for at jeg ikke har brukt mer tid på øving. -Men det kan jeg bare takke meg selv for! Jeg våknet i dag tidlig med en kjempe forkjølelse og kjente det godt i hodet i dag. -Det har ikke noe med resultatet å gjøre for jeg er nemlig typen som går på jobb selv under cellegift og en annen gang var jeg på jobb tre dager etter at jeg tok blindtarmen (!). Men jeg var mildt sagt utslitt når det var premieutdeling og jeg tror ikke jeg klarte å skjule skuffelsen min, ikke engang på premiepodiet. (Vi snakker tåretrilling i gangen etter konkurranseavslutning) Uff uff, håper ikke folk trodde jeg var sur.. Jeg har faktisk bare meg selv å takke som ikke hadde forberedt meg nok. Jeg var misfornøyd med meg selv men jeg burde ha klart å skjule det bedre og virket mer glad for bronsemedaljen. Ambisjonene mine var jo plassering, og det fikk jeg jo! Så jeg er glad. Nå har jeg kommet hjem og spist middag og slappet av litt. Jeg er kjempefornøyd med bronse, men neste år skal jeg gjøre det bedre!