Repost: Fashioncherry fant sin favorittconsealer i salongen/nettbutikken min, les hva hun skriver <3

Dette er en repost fra bloggen til Fashioncherry.blogspot.no av Hedda Schoug der hun omtaler produkter fra nettbutikken og salongen min. Jeg er så glad &lt;3 TIRSDAG 21. JANUAR 2014

Make up your mind

Favorit girl: Marna!

Jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine favoritt produkter fra sminkepungen. Jeg får ofte spm om dette så jeg skal blir bedre på å dele tipsene mine.. Negler fikser jeg hos flinke Marine og Marna på “hos Marna” på Majorstuen. De er veldig flinke begge to og jeg føler meg sååå mye freshere etter å ha vært der.. Pene hender er viktig og jeg går dit ca hver 3 uke. Marna selger fantastisk nok også min MUSTHAVE concealer, Duo fra Nilen Jord. Jeg har virkelig prøvd alle verdens concealere og denne er den desidert beste!!! Har anbefalt den i flere ganger før, og jeg forandrer ikke mening! Lipglossene, kostene og noen av øyenskyggene er også  blant favoritter. Får du ikke stukket innom Marna har hun åpnet nettbutikk som heter  MakeUpYourMind. Vet ikke hvor man ellers får kjøpt Nilens Jord.

Bildet er uretusjert, kun med min favoritt concealer..