Jeg gir tips til vintertørre hender i Kamille

Jeg har fått være med på en artikkel på Kamille nett der vi snakker om hender og negler nå om vinteren og hvordan du kan redde tørre flisete negler ut av krisa.

Jeg elsker kropp og kjemi og har høye krav til gode produkter og ble kjempeglad når de dro frem to av favorittpleieproduktene mine i artikkelen.

Ofte er det slik at mange merker er gode og fine mens noen få produkter skiller seg ut og er ekstra gode. Men Deborah Lippmann skiller seg ut med at alle pleieproduktene rett og slett er jævlig bra så jeg kan faktisk bruker alle sammen.

De som kom med i artikkelen var negleforsterkeren Hard Rock og Cuticle Oil som er rågode pleieprodukter. Det beste argumentet mitt for å bruke negleolje er: -Du bruker vel balsam etter at du vasker håret? Det samme gjelder negler. De blir tørre og flisete når de ikke får nok fuktighet. Det tredje produktet jeg også anbefalte men som kanskje trenger litt mer forklaring er Cuticle Removeren, jeg kan godt lage et eget innlegg om dette om jeg kommer over noen skikkelig feite neglebånd, for den smøres på huden rundt neglen og umiddelbart kan den huden som har grodd fast i neglen enkelt skyves bak og masse deilig frisk negl kommer til syne. Dette er alfa omega om man vil legge en fin neglelakk uten at den klumper seg fordi en egentlig lakker på hudrester. Dette Fast Track kitet inneholder alle desse tre produktene pluss basecoat og topcoat og koster 598,- Det er faktisk nesten halv pris om en skulle kjøpe alle enkeltvis og er alt du trenger for å ha lekre negler uansett hvilken lakk du bruker. En kjempefin gave 🙂