Sunnmøre igjen

Theodor og jeg tok turen til Sunnmøre igjen i helgen, og denne gangen på litt kort varsel så vi fant ingen ledige flybilletter og tok nattbussen. Det er vanligvis en grei affære, om man styrer unna de mest folksomme dagene, men denne gangen kjørte de med en leiebuss som ikke var helt på stell og i hele 15 varmegrader satt vi og hutret og frøs helt til Lillehammer, først da ble problemet løst og tempen steg. Jeg er bare glad jeg hadde med en pute og et ullskjerf så jeg fikk tullet inn minsten mens jeg selv fikk sitte og fryse selv i min Fleischer Coture jakke som er rene dundyna. Jaja, vi kom ihvertfall fram. Vi skulle rett i en begravelse og jeg tenkte at Theodor kom til å være sliten og vrang, men hell i uhellet så klarte han å brenne seg på varmerøret under kirkebenken og skallet hodet oppi salmebokhylla, og han er av typen som da ikke skal skrike når han skjønner at det er selvforskyldt, så stakkaren krøllet seg sammen på benken, -og sovnet like greit.

Og når kvelden kom så gikk vi rett og slett og la oss samtidig kl 21, like trøtte begge to. Bloggen fikk bare være denne dagen, men nå er jeg tilbake, frisk og uthvilt 🙂