Behind the scenes

Å bli drukket ut i Las Vegas er noe av det sykeste jeg har vært med på noen gang. Det anbefales! Vi var fire stykker, vi to og forloverene Bettina og KriKri, en fin gjeng ribbet for filter og fordommer og det var helt naturlig å kjøre festen sammen.

Kjolen min kjøpte jeg på Diin i Kirkeveien, jeg følte meg bare så grisefin i den. Den skal jeg ha til jeg blir gammel dame og barnebarna mine skal få svinge seg i den mens de ikke får sett et eneste bilde av meg i den fordi alle bildene ligger på noe vi da kalte for Mac og Internett er noe de hadde i gamle dager. Men kjolen, den består.

Dette beistet av en bil (?) Limo/Trailer kom og hentet oss og jeg har aldri sett maken! Vi måtte klatre opp i den og enda til kunne vi stå innendørs og der var til og med strippestang!

Jeg holdt på å dø på meg da Ørjan ble varm i trøya og tok utfordringen om å rope “I’m king of the world!” ut av vinduet -i et lyskryss! -Og deretter vise rompa! Men det ble heftig toppet av Betty som dro opp kjolen og moonet så Las Vegas måtte ha ramlet av stolen.

Den dama der er gæern! Tusen takk Betty, som er crazy banana for meg! Og til deg og KriKri som forlovere, takk for et herlig utdrikkingslag!