Live chat på TV2

Tidligere i dag var vi nede på TV2 huset på Karl Johan og hadde live chat. Jeg, Sophie Elise og Suzanne, Emilie var syk og chattet hjemmefra.Men det var kjempegøy!Vi glemte jo helt at det var lyd på og det ble sikkert mye rar skravling, ops..! Bilde av tv2 lokalet fra bloggen til Sophie Elise, vi satt nedi der blandt reportere og kjendiser, det var ganske surrealistisk.Strikkejakken min kjøpte jeg på Cubus på veien med til Karl Johan, jeg kjøpte den i hvit også faktisk for de er helt utrolig myke og føles som ingenting mot huden.Og før vi gikk hjem så jeg at de har fått Bloggerne pute! Haha alt de kommer på. Jeg fikk noen t-skjorter også, er det noen som har lyst på? Legg igjen en kommentar så sender jeg ut noen 🙂 På søndag sendes siste episode av Bloggerne, det kommer til å bli både fantastisk gøy men også fryktelig trist.Serien har jo svingt rundt oss lenge nå og plutselig skal det liksom være over? Sukk..