Makeup your Bride

Når vi var i Las Vegas for å gifte oss så sminket jeg meg mye selv, også til bryllupet. Jeg hadde planlagt det så nøye og hadde ikke nerver til å risikere en potensiell dårlig makeup på en sånn viktig dag.. Lipgloss #749 fra Nilens Jord her: Haha jeg prøvde å ta bilde av skjermen fra opptakene som ble tatt morgenen etter bryllupet. Da hadde jeg vært oppe tidlig og hatt photoshoot for meg selv med brudeundertøyet.
Men her syns ihvertfall makeupen veldig godt, innimellom grimasjene, og det eneste jeg har brukt her på øynene er skyggepalletten fra Nilens Jord. Her på bildet sammen med mascaraen jeg brukte, som nå er på salg, men det er nesten tomt så ila helgen tror jeg ikke den fins mer. Desverre. For den er/var innmari bra.
(-Heldigvis kommer det en ny en!)

Men paletten har en veldig bra sammensetning av farger og kan også brukes til øyenbryn. Og kvaliteten på skyggene er zupa. Du finner den her: