Vinn Michael Kors lommebok

Konkurransetid!  For noen uker siden hadde jeg gleden av å få gi bort en veske fra Michael kors til en heldig leser som bestilte seg en gratis høvel fra Shai.no. Nå har jeg igjen fått anledningen og denne gangen kan du vinne en griselekker lomebok fra Michael Kors!       Jeg kjenner jeg er skikkelig misunnelig på vinneren allerede. Denne kunne jeg også virkelig tenke meg å putte i vesken min! Alt du trenger å gjøre for å delta er å bestille din egen gratis høvel fra Shai og legge igjen en hyggelig kommentar her på bloggen. Vinneren trekkes neste tirsdag.   Våren er her og sommeren er i anmarsj, og hårløse ben er a-k-t-u-e-l-t om dagen. Kan du tenke deg noe verre enn å bare vite at beina er hårete? Selv om jeg har bukser på så er bare tanken på at jeg har hårete ben nok til at jeg føler meg ufresh. Og på en crappy dag kan en god dusj og en runde med Shaihøvelen gjøre underverker! (Og ja, den er skikkelig god. Jeg fikk til og med omvendt storesøsteren min under forige konkurranse).   Lykke til!