Krise hjelp mot kviser

Ryddespising av sjokolade etter påsken er en god unnskyldning til å spise unormalt store doser godteri på én gang. Problemet er at det gjerne trigger et solid kviseutbrudd, og jeg er intet unntak. Inntak av store mengder sukker eller relativt mye sukker over en lengre periode vil senke immunforsvaret i kroppen og har man tendenser til betente kviser så har de lett for å bryte ut da. Huden blir også for basisk og bakterier koooser seg maks.Mitt triks er for det første å kutte alt sukker noen dager, for å la kroppen hente seg inn igjen. Men huden trenger en boost utenpå også, og da er god gammeldags Natron helt fantastisk!Natron senker pH verdien i huden slik at kvisebakteriene ikke trives lenger og gir huden en mild peeling som fjerner smuss, fett og døde hudceller. Du tar ca 1 ts i hånden og drypper i litt vann og masserer det forsiktig inn i huden noen minutter før du skyller av. De små kornene er skånsomme og etterlater huden deilig glatt.Gjenta hver dag til huden balanserer seg.Lykke til!